Ce faci când n-ai ce face ?

Ce faci când te plictisești dar nici nu ai chef de nimic ?! Simplu … te uiti la un serial, dar (mereu există un dar) când ai terminat toate serialele care-ți plăceau ? Vă dau eu seriale drăguțe ce merg la plictiseală și vă și binedispun 🙂

Încep cu serialul meu preferat, Desperate house wives, poate părea un serial superficial, pentru femei, chiar o telenovelă, însă nu e deloc așa ,acest serial stie să te țină focusat și credeți-mă că dacă vezi un episod sigur vrei sa-l vezi și pe al doilea și ș.m.d., eu una de vreun an de zile când sunt stresată, supărată sau doar plictisită ma uit la el, e și comic dar si dramatic, are sare si piper iar din cele 4 neveste disperate sigur vă regăsiți în personalitatea uneia.

Zilele acestea m-am uitat la devious maids, un serial la care lucrează si Eva Longoria, deci vă da-ți seama ca e cam acelasi subiect ca și la D.H.W însă acesta e și mai comic și mai dramatic (am văzut un sezon într-o zi ) eu zic că merită să-l încercați :D.

Și un ultim serial comic, Modern Family, chiar e bun acest serial, și te face să râzi, nu scrie serial de comedie degeaba :)).

Iar acum să trecem la serialele mai serioase , Grey s anatomy, sunt sigură că majoritatea l-ați văzut însă chiar e potrivit pentru când nu ai ce face și plus că înveți și ceva medicină dar și cum să faci față vieții de zi cu zi .Fiind la seriale de medicină, nu poate lipsi Doctor House, deci, ăsta da serial !!! Medicina multă și puțină drama, merită!

Dexter… nu are nevoie de prezentare, e wow și wow, cel puțin pentru mine, nu te poți opri să te uiți la el, încercați dacă nu mă credeți :)).

Și cam astea sunt pe astazi, insă mai am muuulte, sunt o devoratoare de seriale și am să le înșir aici pe toate care merită.

Vizionare plăcută și cât mai puțină plictiseala !


8 gânduri despre “Ce faci când n-ai ce face ?

Lasă un comentariu